Sukker afhængighed

12954488_mFlere og flere mennesker er pga. den moderne kost med for mangle simple kulhydrater som sukker, alkohol, hvidt hvedemel, pasta og koffein samt stress generet af ustabilt blodsukker og dermed opbygget sukkerafhængighed.

Lavt blodsukker giver : træthed, irritabilitet, koncentrationsbesvær, hovedpine, kvalme, svimmelhed, forvirring, vrede . Ved lavt blodsukker opstår en næsten uafviselig sukkertrang

Såvel Candidasvampen som andre svampe og bakterier i tarmen næres af sukker og giver en voldsom nærsten uafviselig sukkertrang. Ved lavt blodsukkeret stiger niveauet af stress hormonerne adrenalin og kortisol dramatisk for at forhindre blodsukkeret i at falde yderligere. Et højt stres niveau er en yderlig belastning for blodsukker balancen. Sukker og stress hænger uløseligt sammen.

Antallet af skylninger planlægges individuelt, men er hyppigst 3 – 4 med 2 uges interval Vejledning omkring kost, eventuelle kosttilskud og hvilke følelser tarmen og bugspytkirtlen er forbundet med, er en fast bestanddel af behandlingen.

Kontakt os hvis du er i tvivl om du lider af sukkerafhængighed.